Privacy beleid


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27-05-2018.
De verwerking van jouw persoonsgegevens is in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 


 
Jij hebt vertrouwen in Personal4uCoach en ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.

Op deze pagina zie je welke gegevens we verzamelen als je de website gebruikt, waarom deze gegevens worden verzameld en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Dit privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Personal4uCoach. Je dient je ervan bewust te zijn dat Personal4uCoach niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Personal4uCoach respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft ook vertrouwelijk blijft.  

Gebruik van mijn diensten
Jouw persoonsgegevens worden door Personal4uCoach verwerkt bij het online aanmelden voor een kennismakingsgesprek, de definitieve inschrijving, de uitnodigingen voor een coaching sessie, het bijhouden van je persoonlijke logboek per coaching sessie en de periodieke evaluaties van de coaching via een evaluatieformulier. Ook verwerken we eventuele gegevens die je ons via e-mail, App of SMS toestuurt. Dit alles met het doel uitsluitend en alleen de voor de coaching noodzakelijke gegevens te verwerken en tijdelijk te beheren, voor het uitvoeren van een overeenkomst met jou als cliënt. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Personal4uCoach of die van een derde partij. 

Communicatie 
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en specifiek jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Personal4uCoach of die van een derde partij. Mijn database systemen zijn beveiligd met autorisatiecodes en dagelijkse back-ups. 

Bewaartermijn
De door mij aangelegde dossiers, of door jou of mij verstuurde e-mail of andere berichten, worden door mij maximaal gedurende twee (2) jaar na beëindiging van de coaching bewaard en vervolgens automatisch en onherroepelijk verwijderd c.q. vernietigd. 

Cookies
Personal4uCoach verzameld gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers en cliënten van de website, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van “cookies” (tekstbestandjes die op de computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Personal4uCoach of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt en wij deze kunnen verbeteren, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en eventueel andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Zonder jouw schriftelijke toestemming mag en zal ik jouw gegevens niet aan derden verstrekken. In voorkomende gevallen maak ik gegevens anoniem. 

Veranderingen
Deze privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy verklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle cliënten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan ons is verstrekt.

  • Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
    Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.
  • Aanpassen/uitschrijven communicatie
    Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.
  • Cookies uitzetten
    De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt over de wijze waarop Personal4uCoach je persoonsgegevens verwerkt, dan verzoek ik jou om contact met mij op te nemen zodat we je klacht kunnen oplossen. Als je niet tevreden bent over de manier waarop Personal4uCoach met je klacht omgaat, kun je deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen of feedback
Personal4uCoach controleert regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen of feedback hebt over dit privacy beleid, kun je contact met mij opnemen:

 

Personal4uCoach
Graafschap Hornelaan 23,  6001 AA, Weert.
+31 6 121 85 980
info@Personal4uCoach.nl